Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 14. NEDEĽU V OBDOBÍ CEZ ROK /3. – 10.7.2011/

1. Liturgický kalendár:

Utorok – sv. Cyrila a Metoda, slovanských vierozvestov – slávnosť
Streda – sv. Márie Goretti, panny a mučenice – spomienka

2. Sv. omše tento týždeň:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm (v anglickom jazyku spolu s anglickou farnosťou)
a po sv. omši poklona pred vyloženou sviatosťou Oltárnou
Nedeľa – 1.00 a 7.30 pm

3. Hneď po svätej omši nasleduje koncert slezského speváckeho združenia z Ostravy. Vzadu na stolíku je košík, do ktorého by bolo vhodné prispieť na organizáciu dnešného koncertu.

4. Dnes večer je svätá omša vo východnej liturgii byzantského obradu.

5. Jarná návšteva slovensko-českej komunity v Peterborough prináša svoje ovocie. Jeden z angažovaných laikov vypracoval projekt na získanie priestorov a vybudovanie knižnice v Central Library v Peterborough pre slovensko-českú komunitu. Prišla žiadosť o poskytnutie literatúry pre túto knižnicu. Ak máte doma knihy, ktoré už nebudete čítať, prípadne staršie vydania sv. Písma alebo inej náboženskej literatúry, ale nielen náboženskej, môžete ju poskytnúť pre túto knižnicu.

6. Pripravuje sa v HD kvalite záznam z návštevy o. arcibiskupa Bezáka v našej misii a vysluhovania sviatosti birmovania a krstu zo dňa 15. mája 2011. Ako bonus tam budú fotografie z celého života a diania v misii za posledný rok. Ak by bol záujem o DVD a Bluray disk z tejto slávnosti, objednať si ho môžete v sakristii kostola. Cena je 17 GBP.

Fr Tibor Borovský
duchovný otec SCM
Parish Priest of SCM

Komentáre nie sú povolené.