Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA KVETNÚ NEDEĽU / 17. – 24. 4. 2011 /

1. Nedeľa – Kvetná (spomienka na Pánov vstup do Jeruzalema)

2. Bohoslužby tento týždeň:

Streda – 7.30 pm

Štvrtok – 8.00 pm (Zelený štvrtok – Pamiatka Pánovej večer)

Piatok – 6.00 pm (Veľký Piatok – Obrady Umučenia Pána)

Sobota – 6.00 pm (Biela Sobota) – vigília Pánovho zmŕtvychvstania)

Nedeľa – 1.00 pm (Veľkonočná nedeľa Pánovho zmŕtvychvstania))

3. V utorok je vo westminsterskej katedrále o 12.00 hod. sv. omša spojená s požehnaním olivových olejov, ktoré sa používajú ku sviatostiam.

4. Možnosť pristúpiť ku sviatosti zmierenia bude i počas sviatkov, avšak 20 min pred obradmi sa budú kňazi pripravovať na liturgiu sviatkov Veľkonočného Trojdnia.

5. Po veľkonočných sviatkoch sa pripravuje výlet do Hastings. Odchod je na Veľkonočný pondelok 25.apríla 2011 vlakom zo stanice Charing Cross ráno o 8.23 hod. Doba cesty je približne 1.35 hod. Dajú sa kúpiť zľavnené lístky približne v hodnote 15,-pp, ak cestujú spolu 4 osoby. Všetkých vás srdečne pozývame oddýchnuť si cez Bank Holiday a vytvoriť príjemné spoločenstvo na začiatku nádherne rozkvitnutej jari a nadýchať si sviežeho čerstvého vzduchu.

6. Znova prosím o fotografie z posledných udalostí, keby ste ich poskytli na USBkey Tomášovi. Rozlúčka s o.Petrom, o. Masseom, návšteva hrobu o. Langa, divadlo, ap.

 

Odpoveď