Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 5.PÔSTNU NEDEĽU / 10. – 17. 4. 2011 /

Nedeľa – Kvetná (spomienka na Pánov vstup do Jeruzalema)

Sv. omše tento týždeň:

Streda – 7.30 pm

Piatok – 7.00 pm (v anglickom jazyku spolu s anglickou farnosťou)

a hneď po sv. omši pobožnosť krížovej cesty zakončená požehnaním so sviatosťou Oltárnou

Nedeľa – 1.00 a 7.30 pm

a pred sv. omšou o 12.30 pm pobožnosť krížovej cesty

V pôstnom čase je vhodná príležitosť k posväteniu seba a času pobožnosťou krížovej cesty. Preto každý piatok bude bývať po svätej omši pobožnosť krížovej cesty a každú nedeľu pred svätou omšou o 12.30 hod., na ktorú vás pozývame.

ZAČÍNAME  BIBLICKÉ STRETKÁ

Srdečne Vás pozývame na biblické stretnutia, ktoré sa budú konať každú nedeľu. Počnúc nedeľou 10. apríla po svätej omši o 15.00 hod. Stretneme sa pri schodoch pod chórusom.

Viac informácii vám bude poskytnutých u Eriky, Lenky, Kiki a Honzu. Tešíme sa na vás!

Budúca nedeľa je Kvetná nedeľa. V úvode svätej omše si pripomenieme Pánov vstup do Jeruzalema. Ak si môžete priniesť so sebou nejaký palmový list, alebo ratolesť (bahniatka), oživíme tým liturgiu svätej omše biblickým obrazom.

Možnosť pristúpiť k sviatosti zmierenia bude na budúcu nedeľu (a vôbec ako každú) popoludní do 5.00 pm. Spovedať budeme obaja – o.Štefan i ja.

Po veľkonočných sviatkoch sa pripravuje výlet do Hastings. Odchod je na Veľkonočný pondelok 25.apríla 2011 vlakom zo stanice Charing Cross ráno o 8.23 hod. Doba cesty je približne 1.35 hod. Dajú sa kúpiť zľavnené lístky približne v hodnote 15,-pp, ak cestujú spolu 4 osoby. Všetkých vás srdečne pozývame oddýchnuť si cez Bank Holiday a vytvoriť príjemné spoločenstvo na začiatku nádherne rozkvitnutej jari a nadýchať si sviežeho čerstvého vzduchu.

V sobotu pokračuje príprava ku sviatosti manželstva ďalším stretnutím od 7.30 pm.

Znova prosím o fotografie z posledných udalostí, keby ste ich poskytli na USBkey Tomášovi. Rozlúčka s o.Petrom, o. Masseom, návšteva hrobu o. Langa, divadlo, ap.

 

Fr Tibor Borovský

duchovný otec SCM

 

Odpoveď