Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

A opäť hráme divadlo

Milí priatelia!

Po pár mesiacoch sme dokončili skúšanie pašijovej hry A Sabbath We Never Expected – Šabat, aký sme nečakali. Hrať pre našu misiu budeme v nedeľu 3. apríla o 3pm, po svätej omši. Špeciálne pozývame divadelných dobrodincov, ktorí nám pripravovali občerstvenie na skúšky. Predstavenie bude naša forma vďaky za ich pomoc. :)

Do divadelného ansámblu sa tento raz zapojili Vladimír Marko, Gabriel Guniš, Pavol Gabaj, Marie Jamná, Petra Svitková, Rebbeca Hean, Magdaléna Šmidová a Lenka Hodorová. Réžia, kompozícia textu a hudby Juliana Sersenová.

Okrem uvedeného predstavenia sa naša divadelná skupina chystá vystúpiť na piatich iných miestach londýnskeho katolíckeho sveta. Informácie o presných adresách a dátumoch vystúpení doplním onedlho. V prípade, že nestihnete predstavenie v domácom kostole, srdečne vás pozývame do hosťovských kostolov.

Milí oddaní diváci, nebuďte prekvapení zo skutočnosti, že celé predstavenie bude hrané v angličtine. Ak sa chcete vyhnúť jazykovému i duchovnému neporozumeniu, odporúčam užitočnú prípravu: prečítajte si kapitoly o veľkonočných udalostiach zo Svätého písma, z Jánovho evanjelia.

Spolu s hercami sa teším na stretnutie s vami!

Juliana

 

Odpoveď