Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

KRST KRISTA PÁNA /9.-16.1.2011/

  1. Dnes končí Vianočné obdobie a od pondelka začína Obdobie cez rok.
  2. Sv. omše tento týždeň: Streda – 7.30 pm; Piatok – 7.00 pm (spolu s anglickou farnosťou); Nedeľa – 1.00 a 7.30 pm
  3. V piatok popoludní od 4.00 pm sa bude montovať nové ozvučenie do kostola. Dovoľujem si požiadať všetkých už dávnejšie oslovených, aby priložili ruku k dielu a pomohli s montážou, ako aj ženy s upratovaním. Vopred upozorňujem , že to bude dlhý večer a radi by sme montáž zvládli za jeden večer. Poklona a požehnanie so sviatosťou tento deň nebude!
  4. Príprava ku sviatosti manželstva začína v sobotu 15. januára 2011 od 2.30 pm v spoločenských priestoroch SCM. Prosím prípadných záujemcov o dochvíľnosť a rovnako aj o nahlásenie vopred prostredníctvom emailu.
  5. Tí, ktorí si kupovali lístky do tomboly na podporu tohto chrámu, nech si pozrú vylosovanie pri stolíku na oznamovej tabuli vedľa kaplnky Božského Srdca Ježišovho, kde sú uvedení výhercovia. Treba si pozrieť, či patríte medzi šťastlivcov a vyzdvihnúť si výhru u o. Michaela.
Značky: 

Komentáre nie sú povolené.