Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

PRE ZÁUJEMCOV O SPOLOČNÝ VÝLET NA BANK HOLIDAY

arundel 2Plán výletu: bol by to turistický výlet. Vycestujeme do mesta Arundel – historické mestečko so zámkom a katedrálou. Potom popri rieke v krásnej prírode budeme kráčať do Littlehampton (pri mori), kde si prezrieme záliv a niečo sa dozvieme o zaujímavej histórii moreplavby. Potom túra naspäť do Arundel (alebo tí, ktorí budú unavení, môžu vziať bus).

Dátum výletu: pondelok 31.mája 2021 (Bank Holiday)

Zraz: na vlakovej stanici London Bridge pri Ticket office do 8.15 hod.

Odchod: vlakom z London Bridge Station po 8.30 am.

Čas návratu: cca 8.00 pm

Dĺžka jazdy vlakom: 1 hod. a 26 minút

Cena: spiatočný lístok je približne za £22.00 (prineste si so sebou aj drobné mince v tejto hodnote)

V pondelok má byť pekné počasie.

Celý výlet by bol asi 10 km turistika, Pripájame linky, aby ste si mohli pozrieť, čo sa nachádza v tejto destinácii: https://www.tripadvisor.co.uk/Attractions-g186405-Activities-Arundel_Arun_District_West_Sussex_England.html a katedrála:   https://arundelcathedral.uk/
Pre tých, ktorí sú s malými deťmi alebo nepôjdu na túru, môže byť alternatíva návšteva zámku a jeho krásnych záhrad: https://www.arundelcastle.org/opening-times/.

Záujemcovia môžu nahlásiť záujem a získať odpovede na prípadné otázky u  organizátora:

Slavomír Švec – email – slavo.svec@gmail.com

mobil – 07922289335 (nenechávať hlasový odkaz)

Covid – 19 UPOZORNENIE : Všetci účastníci výletu sú povinní dodržiavať aktuálne vládne  nariadenia a predpisy, uvedené  na      https://www.gov.uk/government/publications/covid-19-guidance-for-the-safe-use-of-multi-purpose-community-facilities/covid-19-guidance-for-the-safe-use-of-multi-purpose-community-facilities

arundel 1

Odpoveď