Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

POZVÁNKA NA DIVADELNÉ PREDSTAVENIA

amphitheaterAhojte, priatelia!

Ako iste dobre viete (a možno ani neviete), každý rok sa v septembri konajú divadelné predstavenia zadarmo, v amfiteátri pri známej Egg-City Hall, neďaleko Tower Bridge-u (smerom k London Bridge-u, popri rieke).

Nižšie uvádzam popis predstavení, ktoré si divadelná company pripravila tento rok (vždy sú to dve inscenácie – jedna pre rodiny s deťmi, druhá pre dospelého diváka).  Je to vždy skvelý zážitok zažiť divadlo open air, zároveň je to možnosť zachytiť posledné dotyky leta… :)

Keď sa rozhodnete zájsť na divadlo, určite si nezabudnite zobrať niečo mäkké na sedenie a tiež niečo s dlhými rukávmi, večer od rieky dosť fúka.

Predstavenia sa konajú v rámci festivalu More London.

Tento rok budú hrať poľské povesti a ZLOČIN A TREST od Dostojevského ako muzikál (!!!)

Pozdravujem vás!

Juliana

 

Tu je upútavka.

Each week from 31 August – 25 September Gods & Monsters are running two performances per night fromWednesday–Sunday at The Scoop and this includes a children’s and adults’ performance.

The children’s performance is The Wawell Dragon (Polish Folks tales) from 6–7pm adapted and directed by Nastazja Domaradzka and Phil Willmott. A story of the ingenious, witty and daring folk who tried to defeat the dragon beneath Wawel castle; this castle still, to this day, is one of Poland’s most popular visitor attractions.

The adults’ performance is a new rock musical adapted from Dostoievsky’s Crime And Punishment from 8–10pmwith music by Toyah Willcox and Simon Darlow.

Every Thursday each week there will be a post-show chat at 10pm with the cast following the Crime And Punishment performance.

Odpoveď