Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Pozvánka na ochutnávku moravských vín

ochutnavka_banerVážení přátelé,

Vinovitaj ve spolupráci s  Danube Regale Vás zvou na výroční ochutnávku moravských vín s tradičním českým a slovenským občerstvením.
Událost se uskuteční v Sinbin venue room hospody Plough and Harrow v Leytonestone. Ochutnávka zahrnuje výběr z 20 vzorků červených a bílých vín z předních vinařství jižní moravy. Vstupné na akci činí £20 a zahrnuje neomezenou konzumaci vína a občerstvení.
Těšíme se na vaší účast.
S pozdravem Vinovitaj.

Dear friends,
Vinovitaj in cooperation with Danube Regale would like to invite you all to our annual tasting of Moravian wines with traditional Czech and Slovak dishes. This event take place at Sinbin venue room in pub Plough and Harrow at Leytonstone. Vine tasting includes selection of 20 samples of red and white wine from leading South Moravian wine makers. Entrance fee is £20. It includes unlimited consumption of vine and food.
Looking forward to see you there.
Best regards Vinovitaj.

Termín podujatia/Dates of event: 22.11 2015 od 14:00 do 18:00

adresa/ address:
Plough and Harrow (Sinbin venue room)
419 High Road Leytonstone
London E11 4JU
.

Odpoveď