Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

ZAPOJTE SA DO TVORBY MOTIVAČNÉHO KALENDÁRA NA ROK 2017

motivačný kalendár

Drahí priatelia, SCM pripravuje nový motivačný kalendár na rok 2017. Pozývame vás k jeho spolutvorbe. Idea SCM je, aby to bol spoločný produkt, kde každý, kto prispeje vhodnou myšlienkou a citátom, môže si nájsť časť svojho príspevku v spoločnom projekte.

V nižšie uvedenom formulári môžete uviesť rozličné citáty aj s jeho autorom, ktoré sú vám blízke, prípadne sú aj vaším mottom (životným krédom), aby ste zvládali nejaké situácie života alebo zaujímate určitý postoj, či presvedčenie, či sa vám  jednoducho páčia a vnútorne s nimi súhlasíte.

Vyhlasujeme 15 okruhov, z ktorých sa potom vyberie 12 pre každý mesiac kalendárneho roka.
Každý, kto sa chce zúčastniť, môže si v nižšie uvedenom formulári podľa inštrukcií napísať svoje obľúbené citáty k uvedeným témam.
Prosíme vždy uviesť aj svoje plné meno a emailovú adresu.
Možnosť prispievať je do nedele 2. októbra 2016. Ďakujem vám vopred za spoluprácu.
Tešíme sa na náš spoločný Motivačný kalendár 2017.

Zoznam tém (okruhov) je nasledovný:

  1. Radosť/Úsmev
  2. Obeta/Sebaobetovanie
  3. Pokoj
  4. Viera, nádej, láska
  5. Dôvera
  6. Čestnosť
  7. Odvaha
  8. Večnosť
  9. Trpezlivosť
  10. Oddych
  11. Srdečnosť
  12. Milosrdenstvo
  13. Ľudstvo
  14. Modlitba
  15. Múdrosť

Keďže si vážime váš čas a téma je motivačný kalendár, tak sme sa rozhodli aj vás motivovať a odmeniť vaše úsilie. Zo všetkých prispievateľov vyžrebujeme a odmeníme troch prispievateľov. Všetkým trom vyžrebovaným výhercom bude odslúžená sv. omša na ich úmysel. Ďalšie ceny sú: 1. cena je sada 6 pohárov a fľaša vína; 2.cena je sada 2 pohárov a 2 fľaše piva; a 3.cena je ozdobný pohár. Chceme nájsť najlepšie citáty, ale tiež  chceme podporiť každú snahu zapojiť sa do spoločného diela. Preto vyhrať môže každý, kto prispeje nejakým citátom na spoločný kalendár. Celý zoznam prispievateľov bude uverejnený v závere kalendára.

Súťažný formulár:

Komentáre nie sú povolené.