Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

PRE ZÁUJEMCOV O SPOLOČNÝ VÝLET 1.MÁJA 2021

Arundel1Milí priatelia – krajania,

plán je ísť do Arundel, Je to historické mestečko so zámkom a katedrálou. A bol by to turistický výlet. Popri rieke v krásnej prírode budeme kráčať do Little Hampton (pri mori), ktoré si prezrieme. Potom túra naspäť do Arundel (alebo tí, ktorí budú unavení, môžu vziať bus). O 6pm je omša v katedrále. Po sv.omši sa presunieme na vlakovú stanicu, odkiaľ sa vrátime späť do Londýna.

Dátum výletu: sobota 1.mája 2021

Zraz vonku pri Café Nero o 8.10 hod. (chodíte okolo neho z metra London Bridge do kostola SCM)

Odchod: vlakom z London Bridge Station o 8.35 am.

Dĺžka jazdy vlakom: 1 hod. a 26 minút

Cena: spiatočný lístok je približne za £33.20 (a keby by sme mali skupinový, tak snáď menej). A keďže v sobotu má byť pekné počasie a ľudia preferujú sobotu, tak plán je na sobotu … pokiaľ nebude liať.

 

Celý výlet by bol asi 10km turistika, Pripájame linky, aby ste si mohli pozrieť, čo sa nachádza v tejto destinácii: https://www.tripadvisor.co.uk/Attractions-g186405-Activities-Arundel_Arun_District_West_Sussex_England.html

a katedrála:   https://arundelcathedral.uk/

 

Záujemcovia môžu kontaktovať: Adrianu Strakovú na email – nika_minnie@yahoo.co.uk

alebo mobil: 07787125572

alebo tiež :  Slavomír Švec: na email – slavo.svec@gmail.com

alebo mobil: 07922289335

 

Arundel2

 

Odpoveď