Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

ŠTÚDIUM BIBLIE – Evanjelium podľa sv. Matúša s Fr. Markom

sv. Matúš,evanjelista RESIZEDDávame do pozornosti všetkým, ktorí majú záujem dozvedieť sa niečo viac o Matúšovom evanjeliu, z ktorého úryvky počúvame počas tohto liturgického roka „A“ v nedeľných evanjeliách. Rok 2020 je svätým otcom Františkom vyhlásený za Rok Božieho Slova. Cirkev nás pozýva budovať si vzťah s Bohom a poznávať Ho viac cez Božieho slovo.

Fr Mark Powell, anglický kňaz a správca farnosti a kostola Our Lady of La Salette and St Joseph, v ktorom sa aj my – Slováci a Česi – stretávame a slávime bohoslužby, bude v rámci roka Božieho Slova mávať pravidelne každú utorok o 7pm, počnúc od  14. januára 2020 prednášky o Evanjeliu podľa svätého Matúša.

Nie je potrebné vopred sa prihlásiť a ani chodiť pravidelne. Kto ako môže, raz za mesiac či aj každý týždeň.

Tieto lekcie budú v angličtine na anglickej fare hneď vedľa kostola. Keď prídete, len zazvoňte na zvonček anglickej fary, ktorý je naľavo od anglickej nástenky pred kostolom, aby Fr Mark vedel, že niekto vonku čaká.

Odpoveď