Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

WORK IN SLOVAKIA

ambasáda SR v Londýne_1Vážení partneri,

v nadväznosti na uskutočnenú akciu Work in Slovakia v januári na podporu zamestnania Sloveniek a Slovákov po návrate, dovoľte mi upriamiť Vašu pozornosť že veľvyslanectvo Slovenska v Londýne pripravuje 30. januára 2020 obdobnú akciu. Bližšie informácie a samotnú pozvánku pošleme v najbližších 2 týždňoch. Prosím, zašlite nám prípadne kontakty na ďalšie osoby, ktorí by mali záujem o pozvanie na podujatia.

Naše veľvyslanectvo má záujem o budovanie komunity slovenských profesionálov v UK a s tým cieľom podporuje rôzne aktivity. V prílohe nájdete pozvánku na nadchádzajúce podujatie vedené organizáciou LEAF. Tzv. kick-off event sa uskutoční 2. decembra 2019 (pondelok) v centre HubHub (20 Farringdon St, London EC4A 4AB). Program a lístky získate na stránkach LEAF https://events.leaf.sk/podujatie/spap-komunita-v-londyne-kick-off. Privítame, ak by ste aj túto informáciu posunuli medzi cieľovú skupinu našich občanov.

Prajem príjemný deň a teším sa na Vašu účasť.

ambasáda SR v Londýne_1

 

 

SPAP

 

Odpoveď