Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Svätá omša a recepcia pre donorov

Londýn 9.11.2019, Andrea Poláková

V dňoch 8. – 10. novembra je na pastoračnej návšteve Slovenskej katolíckej misie v Londýne (SCM) nitriansky biskup Mons. Viliam Judák. V sobotu 9. novembra, spolu s duchovným správcom Slovenskej katolíckej misie Tiborom Borovským, celebroval sv. omšu obetovanú za podporovateľov Slovenskej katolíckej misie. Otec biskup pri príležitosti výročia posvätenia Lateránskej baziliky v Ríme v homílii priblížil jej krátku históriu a vyzdvihol význam budovania chrámu v srdci každého veriaceho.

Po sv. omši sa zúčastnil recepcie pri príležitosti 5. výročia finančnej samostatnosti SCM, ktorá sa konala v Church Hall. V krátkom príhovore k pozvaným hosťom sa duchovný správca poďakoval otcovi biskupovi za jeho návštevu a podporu SCM a zdôraznil, že aj jeho zásluhou má SCM do dnešných dní slovenského kňaza. Počas recepcie sa otec biskup neformálne stretol s veriacimi SCM.

IMG_8472_2

IMG_8498

Odpoveď