Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

POVÍDANÍ O PSYCHOTERAPII

Picture1Drazí krajané, jmenuji se Mgr. Judita Klepková. Vystudovala jsem psychosociální studia na Karlově Univerzitě v Praze a několik let jsem pracovala v oblasti náhradní rodinné péče. V uplynulých sedmi letech jsem působila v Organizaci pro pomoc uprchlíkům, kde jsem vedla pobytovou službu Dům na půl cesty pro mladé migranty a poskytovala sociálně právní poradenství. Od roku 2014 studuji psychoterapii (Gestalt) a kromě svého oboru se zabývám relaxačními a antistresovými technikami.

V rámci své odborné praxe terapeutky bych vám chtěla poskytnout možnost semináře s názvem Povídaní o psychoterapii, při kterém se zaměřím na možnosti psychoterapie. Cílem je přiblížit těm, co o psychoterapii uvažují, či je zkrátka zajímá, co s sebou proces psychoterapie nese, jaké věci psychoterapie dokáže a co je mimo její možnosti. Více si řekneme, co je Gestalt terapie a jak prakticky probíhá terapeutické „sezení“ s terapeutem. Závěrečná část bude věnována dotazům a všemu, co vás bude zajímat.

Seminář se uskuteční dne 11. februára 2018 do Church Hall v kostole Our Lady of La Salette and St Joseph na 14 Melior Street, London, SE1 3QP. Seminář začíná v 2.30 pm.

Jste všichni srdečně zváni!

Odpoveď