Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

PREMIÉRA DIVADELNEJ HRY – AKADÉMIA PRE ŽENY

logosnazvomBLACKSlovenské divadlo v Londýne vás pozýva na premiéru divadelnej hry Akadémia pre ženy, ktorá sa uskutoční 9. apríla 2017, na Kvetnú nedeľu o 4pm v Ravensfield Theatre v Hendon-e. Témou hry je utrpenie žien v prostitúcii a kritika ľahostajného postoja spoločnosti k problému obchodovania s ľudským telom.

Stručne o deji:

Joe a Lisa, dvaja obchodníci v štáte Nevada, si založia kurióznu Akadémiu pre ženy. Chcú zachraňovať ženy zapletené do pouličnej prostitúcie. Ich projekt je možný vďaka tomu, že v danom americkom kraji je prostitúcia legálna. Čo sa však skutočne odohráva za stenami akadémie, ostane pred verejnosťou zatajené.

V hre vystupujú štyria herci,trvá 55 minút a premiéra sa uskutoční v slovenskom a sčasti aj v českom jazyku. Srdečne pozývame všetkých skalných aj nových divákov. Lístky si môžete zakúpiť u Juliany po obednej sv. omši alebo zarezervovať na adrese slovaktheatreinlondon@gmail.com. Cena lístka je 10 libier, pre študentov 5 libier. Počet miest je limitovaný, preto odporúčame zabezpečiť si lístok dopredu. Tešíme sa na vás!

Adresa:
Ravensfield Theatre
The Middlesex University
The Burroughs
Hendon
London NW4 4BT

PLAGAT FINAL ApŽ

Odpoveď