Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

PREDVIANOČNÝ BAZÁR

Slovenská Katolícka Misia v Londýne Vás s radosťou pozýva na Predvianočný Bazár, ktorý sa uskutoční v nedeľu 11/12/2016 po omši, od 14.15 do 16.00 popoludní, v spoločenskej miestnosti (kde sa zvyčajne podáva káva a čaj).

Príďte sa s nami pobaviť, vychutnať čaro vianočných trhov, možno aj nakúpiť nejaké darčeky pre svojich blízkych a známych. Nezabudnite si priniesť hotovosť a drobné groše.

Zbierka vecí na bazár sa uskutoční v dňoch adventu, kedy máme možnosť niečoho sa zrieknuť, odoprieť si, preto je každý vítaný niečo priniesť. Výťažok z predaja bude venovaný našej misii, SCM London, nepredané veci po skončení akcie budú darované anglickej charite Oxfam, ktorá podporuje celosvetové charitatívne účely. Príď a zapoj sa!

Oblečenie, topánky, opasky, šály, šatky, čiapky, rukavice, kravaty, bižutériu, kabelky, prikrývky, deky, domáce potreby, hrnčeky, mobily, nabíjačky, hračky, spoločenské hry, knihy, magazíny, fotorámčeky, malé koberčeky, kozmetiku, kufre, cestovné tašky….

….môžeš priniesť aj TY, čisté a funkčné dňa 4/12/2016 a po omši odovzdať Silvii, Zuzke alebo Martinovi. Po tomto termíne sa už veci zbierať nebudú.

Tešíme sa na Vás!

Odpoveď