Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA NEDEĽU ZOSLANIA DUCHA SVÄTÉHO /15. – 22. 05. 2016/

timthumb

  1. Liturgický kalendár:
    Pondelok – sv. Jána Nepomuckého, kňaza a mučeníka – spomienka
    Štvrtok – Nášho Pána Ježiša Krista, Najvyššieho a večného kňaza – sviatok
    Nedeľa – Najsvätejšej Trojice – slávnosť
  1. Sv. omše tento týždeň:
    Streda – 7.30 pm
    Piatok – 7.00 pm (sv. omša spoločne s anglickou farnosťou v anglickom jazyku)
    Nedeľa – 1.00 pm
  1. Milé deti, rodičia a priatelia SCM, radi by sme Vás pozvali na ‘Lentilkovú párty pri príležitosti Medzinárodného dňa detí, v sobotu 11. júna 2016. Ak máte záujem zúčastniť sa tejto akcie prosím prihláste svoje dieťa – meno, priezvisko, vek – osobne u Jarky Antoničovej, alebo prostredníctvom emailu – mddvscm@gmail.com, alebo formou sms na telefónnom čísle 07526 510 575 do mája 2016. Po tomto termíne sa na danú akciu nebude možné prihlásiť. Pri vstupe bude vyberané symbolické vstupné. Zľavu na vstupnom môžu získať registrovaní a pravidelne podporujúci členovia SCM.
  1. Farská rada SCM v Londýne dáva na vedomie s viac ako mesačným predstihom, že ďalšie informovanie priateľov a členov SCM zo strany Farskej rady o činnosti SCM sa uskutoční v piatok 10. júna 2016 po večernej sv. omši o 19.30 hod.
    Všetci, ktorá majú úprimný záujem vedieť viac o tom, ako misia funguje, na čom pracuje, aké sú jej plány, vízie a potreby, aké sú výdavky a príjmy misie, je srdečne pozvaný na toto stretnutie.
  1. SCM oznamuje, že počnúc nedeľou 22. mája 2016 nedeľné večerné sväté omše nebudú až do 1.septembrovej nedele vrátane.
  2. V stredu 18. mája 2016 bude pred sv. omšou od 18.30 hod. vyložená sviatosť Oltárna k tichej adorácii. Aj my sa pripájame touto adoráciou k Roku milosrdenstva vyhláseného sv. Otcom, pápežom Františkom, na tento liturgický rok. Príď si, priateľu, odpočinúť a stretnúť sa s Kristom v tichom a otvorenom rozhovore.
    Rovnako v ten istý deň po svätej omši o 20.15 sú Modlitby chvál, na ktoré je každý z vás pozvaný.Fr Tibor Borovský
    duchovný správca SCM
    Slovakian Chaplain of SCM
Od 1. adventnej nedele roku 2014 je spustená registrácia členov misie. Prečo je vhodné, správne a potrebné sa registrovať, sa môžete dočítať na webstránke SCM alebo v letáku SCM, ktorý je priložený v obálke. Registrovať sa môžete online cez webstránku SCM alebo prostredníctvom registračných formulárov, ktoré sú v obálkach na stolíku vzadu v kostole (Odovzdať vyplnené formuláre je možno iba týmto členom Farskej rady!!!!).
O radu pri vyplňovaní sa môžete obrátiť na členov Finančnej komisie Farskej rady (Jarka Antoničová, Mirka Hanáková, Jožko Pavúk).

Odpoveď