Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Pozvánka na divadelné predstavenie

divadlo 1Milí priatelia!

Slovenské londýnske divadlo vás pozýva na milé a povzbudivé predstavenie Migrantská rapsódia. Mnohí ste minulý rok v júni mali možnosť vidieť skúšobnú verziu predstavenia. Tento rok prinášame hotovú hru, obohatenú o originálne piesne, choreografie a nové herecké tváre (možno spoznáte niekoho aj z farského spoločenstva!). Vrelo odporúčame naše predstavenie všetkým skalným divákom a radi sa predstavíme novým krajanom spolupútnikom. Migrantská rapsódia je kolekciou obrazov zo života nás – migrantov žijúcich vo Veľkej Británii a jej túžbou je šíriť spolupatričnosť a nádej. Milovníci kultúry, alternatívy a slušnej zábavy, neváhajte a bookujte lístky na www.pishter.com. Pozrite si tiež našu webstránku: http://www.migrants-rhapsody.squarespace.com

Povzbudzujeme vás, zaznačte si dátum vystúpenia: 17. apríla o 7pm vo Venue 229 pri Great Portland Street – divadlo, pohár šampanského a krátka veľkonočná tancovačka môžu zavŕšiť jednu z neopakovateľných nedieľ!

Tešíme sa opäť na pohľad na vás z javiska!

Juliana a herci

Odpoveď