Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 3. VEĽKONOČNÚ NEDEĽU / 10. – 17. 04. 2016 /

timthumb1.      Liturgický kalendár:
Pondelok – sv. Stanislava, biskupa a mučeníka – spomienka
Nedeľa – 4.veľkonočná  /nedeľa Dobrého Pastiera/

2.      Sv. omše tento týždeň:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm (sv. omša spoločne s anglickou farnosťou v anglickom jazyku)
Nedeľa – 1.00 pm

3.    Budúcu nedeľu 17. apríla 2016 nedeľná večerná sv. omša o 7.30 pm nebude !!!

4.    Slovenské londýnske divadlo vás pozýva na milé a povzbudivé predstavenie Migrantská rapsódia, ktoré sa uskutoční 17. apríla 2016 o 7pm vo Venue 229 pri Great Portland Street, London W1W 5PN.
Migrantská rapsódia je kolekciou obrazov zo života nás – migrantov žijúcich vo Veľkej Británii a jej túžbou je šíriť spolupatričnosť a nádej.
Bookujte lístky na www.pishter.com. Predpredaj lístkov za akciovú cenu sa uskutoční dnes tesne po skončení sv. omše o 1pm. Pri dverách kostola vás bude očakávať Kristína Baníková.

5.      Na nástenke kostola ako aj na webovej stránke SCM si môžete nájsť pastoračnú štatistiku SCM za roky 2010 – 2016.

6.      Chcem poďakovať všetkým brigádnikom za službu misii, ktorú preukázali včera počas celého dňa, aby nainštalovali technické zariadenia a k tomu spotrebné súčasti. Boh vás štedro žehnaj!

7.      Milí priatelia príjemnej zábavy a aktívneho oddychu, dňa 23. apríla 2016 (sobota) sa uskutoční Aprílová tanečná zábava, na ktorú Vás všetkých srdečne pozýva organizátor – p. Vierka a so svojou skupinou.
Zábava sa uskutoční v priestoroch Spoločenského klubu v Cricklewoode (severný Londýn, kde sa konala aj Katarínska zábava).
Adresa podujatia: The Cricklewood Club, 327 Edgware Road, London, NW23 6JP.
Viac informácii získate na plagáte na nástenke kostola.

8.      SCM hľadá grafického dizajnéra pre vytvorenie bannerov, brožúr a plagátov pre SCM. Ochotní dobrovoľníci a znalci sa môžu ohlásiť u správcu misie.

9.      Milodary poskytnuté SCM na 2. veľkonočnú nedeľu (03/04/2016) boli v sume 175,- GBP. Všetkým prispievateľom a dobrodincom patrí poďakovanie za podporu misie.
Sv. omša každú prvú nedeľu v mesiaci o 13.00 hod. je obetovaná za nich, takže dnešnú sv. omšu (1.5.2016 o 13.00 hod.) obetujeme za všetkých podporovateľov SCM.

Fr Tibor Borovský
duchovný správca SCM
Slovakian Chaplain of SCM

 

Od 1. adventnej nedele roku 2014 je spustená registrácia členov misie. Prečo je vhodné, správne a potrebné sa registrovať, sa môžete dočítať na webstránke SCM alebo v letáku SCM, ktorý je priložený v obálke. Registrovať sa môžete online cez webstránku SCM alebo prostredníctvom registračných formulárov, ktoré sú v obálkach na stolíku vzadu v kostole (Odovzdať vyplnené formuláre je možno iba týmto členom Farskej rady!!!!).
O radu pri vyplňovaní sa môžete obrátiť na členov Finančnej komisie Farskej rady (Jarka Antoničová, Mirka Hanáková, Jožko Pavúk).

Odpoveď