Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 2. VEĽKONOČNÚ NEDEĽU / 03. – 10. 04. 2016 /

timthumb1.      Liturgický kalendár:
pondelok – Zvestovanie Pána – slávnosť
štvrtok – sv. Jána Krstiteľa de la Salle, kňaza – spomienka
Nedeľa – 3.veľkonočná  /Biblická nedeľa/

2.      Sv. omše tento týždeň:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm (sv. omša spoločne s anglickou farnosťou v anglickom jazyku)
Nedeľa – 1.00 pm a 7.30 pm

3.    Slovenské londýnske divadlo vás pozýva na milé a povzbudivé predstavenie Migrantská rapsódia, ktoré sa uskutoční 17. apríla 2016 o 7pm vo Venue 229 pri Great Portland Street, London W1W 5PN.
Migrantská rapsódia je kolekciou obrazov zo života nás – migrantov žijúcich vo Veľkej Británii a jej túžbou je šíriť spolupatričnosť a nádej.
Bookujte lístky na www.pishter.com. Predpredaj lístkov za akciovú cenu sa uskutoční v misii tesne po skončení sv. omše o 1pm. Pri dverách kostola vás budú očakávať Kristína Baníková, ktoré vám v predpredaji môžu poskytnúť aj zľavu.

4.      Na nástenke kostola ako aj na webovej stránke SCM si môžete nájsť pastoračnú štatistiku SCM za roky 2010 – 2016.

5.      Dňa 11. marca t.r. Farská rada informovala všetkých členov SCM na svojom pravidelnom štvrťročnom stretnutí s členmi SCM, že je v pláne dať k dispozícii Church Hall pre členov misie, ako bývalo zvykom, od leta t.r. Je však potreba túto miestnosť dokončiť a upraviť pre potreby misie.
Prichádzam s prosbou, aby ochotní remeselníci poskytli svoju pomoc a službu a prišli dňa 9. apríla 2016 (sobota) od 10.00 hod. na celodennú brigádu, aby sme uspôsobili prenajaté priestory.
Ešte predtým by bolo dobré dať vedieť Františkovi Klempárovi, kto môže prísť (s kým môžeme rátať), s čím môže pomôcť, a kto je čo ochotný zabezpečiť na deň brigády (nákup materiálu na jeho inštaláciu).
Rovnako by bola milé a potešujúce, keby sa našlo pár žien, ktoré by popoludní priniesli alebo pripravili nejaký obed pre brigádnikov a na záver pomohli upratať tieto priestory. Ochotné brigádničky nech sa prihlásia tiež u Františka Klempára.
Kontaktné údaje: Mobil: 07722 330 830 – email: frankklempar@aol.co.uk
70 podporovateľov SCM v Londýne umožnilo, aby bolo možné dokúpiť náležitosti pre inštaláciu zariadení, ktoré sú žiadúce pre plnohodnotné fungovanie a osoh spoločenských priestorov, za čo im chcem v tejto chvíli z úprimného srdca poďakovať.

6.       Milí priatelia príjemnej zábavy a aktívneho oddychu, dňa 23. apríla 2016 (sobota) sa uskutoční Aprílová tanečná zábava, na ktorú Vás všetkých srdečne pozýva organizátor – p. Vierka a so svojou skupinou.
Zábava sa uskutoční v priestoroch Spoločenského klubu v Cricklewoode (severný Londýn, kde sa konala aj Katarínska zábava).
Adresa podujatia: The Cricklewood Club, 327 Edgware Road, London, NW23 6JP.
Viac informácii získate na nástenke kostola.

Fr Tibor Borovský
duchovný správca SCM
Slovakian Chaplain of SCM

 

Odpoveď