Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 4. NEDEĽU V OBODOBÍ CEZ ROK / 31. 01. – 07. 02. 2016 /

timthumb1. Liturgický kalendár:
Utorok – Obetovanie Pána – sviatok
Streda – sv. Blažeja, biskupa a mučeníka – ľ. spomienka
Piatok – sv. Agáty, panny a mučenice – spomienka
Sobota – sv. Pavla Mikiho a spoločníkov, mučeníkov – spomienka
Nedeľa – 5. nedeľa v období cez rok

2. Sv. omše tento týždeň:
Streda – 7.30 pm (v anglickom jazyku)
Piatok – 7.00 pm (sv. omša spoločne s anglickou farnosťou v anglickom jazyku)
Nedeľa – 1.00 pm a 7.30 pm

3. Poďakovanie opätovne patrí všetkým, ktorí prišli upratať kostol. Dúfam, že ste sa všetci cítili príjemne v čistých priestoroch nášho svätostánku. Ďakujem všetkým zúčastneným za podporu misie a ich ušľachtilý prístup k potrebám spoločenstva a misie.

4. V stredu po svätej omši bude Fr Michael udeľovať svätoblažejské požehnanie.

5. Milí priatelia, SCM Ťa pozýva na adoráciu, ktorá sa uskutoční v piatok 5. februára 2016 po svätej omši. Svätá omša začína o 19.00 hod. v kostole SCM Our Lady of La Salette and St. Joseph na 14 Melior Street, London, SE1 3QP. Po jej skončení je od 19.30 hod. priestor pre poklonu pred vystavenou sviatosťou Oltárnou, ktorá je sprevádzaná textami svätého Písma, sprievodnými vysvetľujúcimi meditatívnymi textami a piesňami. Poklona trvá 45 minút.
Adorácie sa konajú pravidelne vždy v prvý piatok v mesiaci. Príďte a spoločne sa stíšime, budeme adorovať nášho Pána skutočne prítomného v Eucharistii. Budeme si navzájom vyprosovať požehnanie a svetlo pre život. Tešíme sa na vás!

6. K sviatosti zmierenia tento týždeň bude možné pristúpiť :
– v nedeľu od 12.30 – 12.50 a 14.45 – 15.30 hod.
– taktiež v nedeľu večer od 19.00 – 19.20 hod.

 

Fr Tibor Borovský
duchovný správca SCM
Slovakian Chaplain of SCM

 

Od 1. adventnej nedele roku 2014 je spustená registrácia členov misie. Prečo je vhodné, správne a potrebné sa registrovať, sa môžete dočítať na webstránke SCM alebo v letáku SCM, ktorý je priložený v obálke. Registrovať sa môžete jednoducho a ideálne online cez webstránku SCM alebo prostredníctvom registračných formulárov, ktoré sú v obálkach na stolíku vzadu v kostole (Odovzdať vyplnené formuláre je možno iba týmto členom Farskej rady!!!!).
O radu pri vyplňovaní sa môžete obrátiť na členov Finančnej komisie Farskej rady (Jarka Antoničová, Mirka Hanáková, Jožko Pavúk).

 

Odpoveď