Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 12. NEDEĽU V OBDOBÍ CEZ ROK / 21. – 28. 6. 2015 /

timthumb.php1. Liturgický kalendár:
Streda – Narodenie sv. Jána Krstiteľa – slávnosť
Nedeľa – sv. Petra a Pavla, apoštolov – slávnosť

2. Sv. omše tento týždeň:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm
Nedeľa – 1.00 pm a 7.30 pm

3. Dávam opätovne vopred do pozornosti, že nedeľné večerné sväté omše počas mesiacov júl, august a 1. a poslednú septembrovú nedeľu sa nekonajú.
1. septembrovú nedeľu sväté omše nebudú vôbec, v tomto čase sa koná púť do Walsinghamu.

4. Pripravuje sa ďalšie divadelné predstavenie hry MIGRANTSKÁ RAPSÓDIA. Predstavenie sa uskutoční 28. júna 2015 o 16.00 a 19.30 hod. v pastoračnom centre na Moorgate. Bližšie detaily nájdete na nástenke vo vchode do kostola a webstránke SCM.

5. Pokračuje séria tvorivých workshopov na tému Obnovenie úžasu (obnovenie zmyslu tešiť sa z bežných vecí). Bude primárne v anglickom jazyku, spájajúc anglických a slovenských účastníkov. Viac informácií o tejto akcii, ako aj prihlasovacie údaje, nájdete na nástenke. Ak sa chce niekto pridať, treba kontaktovať Julianu, nakoľko sa podujatia konajú v rozličnom čase a na rozličnom mieste.

6. Tento týždeň budeme upratovať kostol v piatok 26. júna 2015 po večernej svätej omši. Všetci ste pozvaní priložiť ruku k službe misii.

7. Milodary poskytnuté SCM za predchádzajúcu nedeľu (14.6.) boli v sume 420,- GBP. Všetkým prispievateľom a dobrodincom patrí poďakovanie za podporu misie.

Fr Tibor Borovský
duchovný správca SCM
Slovakian Chaplain of SCM

 

Odpoveď