Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA NEDEĽU NAJSVÄTEJŠIEHO KRISTOVHO TELA A KRVI / 7. – 14. 6. 2015 /

timthumb.php1. Liturgický kalendár:
Štvrtok – sv. Barnabáša, apoštola – spomienka
Piatok – Najsvätejšieho Srdca Ježišovho – slávnosť
Sobota – Nepoškvrneného Srdca Panny Márie – spomienka

2. Sv. omše tento týždeň:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm
Nedeľa – 1.00 pm a 7.30 pm

3. K dnešnému dňu neboli prijaté žiadne podnety zo strany členov misie na podujatia v 2.polroku 2015.

4. Je potreba partie remeselníkov na dokončenie priestorov v Church Hall, aby mohla byť používaná členmi misie. Taktiež je treba zostaviť užívateľský poriadok týchto priestorov a dohodnúť zmluvné podmienky s prenajímateľom. Tu je priestor pre všetkých, ktorí sa úprimne zaujímajú o dianie a potreby misie. Záujemcovia sa môžu prihlásiť u členov Farskej rady.

5. Pripravuje sa ďalšie divadelné predstavenie hry MIGRANTSKÁ RAPSÓDIA. Bližšie detaily nájdete na nástenke vo vchode do kostola a webstránke SCM.

6. Pokračuje séria tvorivých workshopov na tému Obnovenie úžasu (obnovenie zmyslu tešiť sa z bežných vecí). Bude primárne v anglickom jazyku, spájajúc anglických a slovenských účastníkov. Viac informácií o tejto akcii, ako aj prihlasovacie údaje, nájdete na nástenke. Ak sa chce niekto pridať, treba kontaktovať Julianu, nakoľko sa podujatia konajú v rozličnom čase a na rozličnom mieste.

7. Na budúcu nedeľu by sme mali mať vzácnu návštevu. Príde nás navštíviť riaditeľ Kolégia sv. Cyrila a Metoda v Ríme ThLic. Vladimír Stahovec spoločne s biskupským vikárom košickej arcidiecézy IcLic. Zoltánom Pásztorom a profesorom na katolíckom gymnáziu vo Viedni ThDr. Petrom Seppom.
V stredu nás poctia svojou návštevou profesor Katolíckej univerzity v Ružomberku Dr. faec. theol. Peter Volek, PhD. a člen Metropolitného súdu Pražskej arcidiecézy IcLic. Mgr. Miloš Szabó.

8. Milodary poskytnuté SCM za predchádzajúcu nedeľu (31.5.) boli v sume 260,- GBP

 

Fr Tibor Borovský
duchovný správca SCM
Slovakian Chaplain of SCM

 

Odpoveď