Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA NEDEĽU NAJSVÄTEJŠEJ TROJICE / 31. 5. – 7. 6. 2015 /

timthumb.php1. Liturgický kalendár:
Pondelok – sv. Justína, mučeníka – spomienka
Streda – sv. Karola Lwangu a spoločníkov, mučeníkov – spomienka
Štvrtok – Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi – slávnosť
Piatok – sv. Bonifáca, biskupa a mučeníka – spomienka
Nedeľa – Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi – slávnosť

2. Sv. omše tento týždeň:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm
Nedeľa – 1.00 pm a 7.30 pm

3. Ak máte chuť sa podieľať na podobe aktívnej misie, máte dobrý nápad a entuziazmus zrealizovať ho spolu s nejakou partiou okolo seba, dajte nám vedieť. Zostavuje sa plán podujatí pre 2.polrok 2015.
Farská rada očakáva Vaše návrhy a ponuky do konca mája 2015. Môžete ich predniesť ktorémukoľvek členovi Farskej rady.

4. Pozývame ťa na adoráciu na prvý piatok. Adorácia sa koná po svätej omši a je sprevádzaná meditatívnymi textami a piesňami. Poklona začína po svätej omši o 19.30 hod.

5. Pozývame vás na 2.výlet našej misie za poznávaním londýnskych parkov. Tentoraz sa pôjde do Richmond parku 6.júna 2015. Prezrieme si Isabela Plantation s pozorovaním vysokej zveri žijúcej vo voľnom výbehu parku. Stretneme sa o 10am na Waterloo Station (pri kaviarni Starbucks od autobusového nástupišťa), odkiaľ sa vezme vlak. Predpokladaný návrat je okolo 6/7pm. Treba si vziať pohodlnú obuv, jedlo na piknik a prípadne deku. Ak by niekto mal a chcel priniesť spoločenské hry (karty alebo volejbalovú loptu, ap.), bude to len vítané. Žiadam záujemcov, aby potvrdili účasť Veronike emailom (na vylet@scmlondon.org). Tešíme sa na vás.

6. Je potreba partie remeselníkov na dokončenie priestorov v Church Hall, aby mohla byť používaná členmi misie.. Taktiež je treba zostaviť užívateľský poriadok týchto priestorov a dohodnúť zmluvné podmienky s prenajímateľom. Tu je priestor pre všetkých, ktorí sa úprimne zaujímajú o dianie a potreby misie. Záujemcovia sa môžu prihlásiť u členov Farskej rady.

7. Milodary poskytnuté SCM za predchádzajúcu nedeľu boli v sume 226,- GBP

 

Fr Tibor Borovský
duchovný správca SCM
Slovakian Chaplain of SCM

 

Odpoveď