Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 5. NEDEĽU V OBDOBÍ CEZ ROK / 08. – 15. 02. 2015 /

timthumb.php1. Liturgický kalendár:
Utorok – sv. Školastiky, panny – spomienka
Streda – Preblahoslavenej Panny Márie Lurdskej
Sobota – sv. Cyrila, mnícha, a sv. Metoda, biskupa, patrónov Európy

2. Sv. omše tento týždeň:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm
Nedeľa – 1.00 a 7.30 pm

3. Pani Vierka a jej pomocníci vás pozývajú na Valentínsku zábavu, ktorá sa uskutoční už túto sobotu 14. februára v Cricklewoode. Do tanca hrá DJ Eduardo.
Pripravené je aj občerstvenie. Cena vstupenky v predpredaji je 10£, pri vchode 15£. Príďte sa zabaviť a oddýchnuť. Podrobné informácie sa môžete dočítať na web stránke SCM alebo vzadu v kostole na nástenke. Ak máte záujem, po sv. omši bude pani Vierka vzadu v kostole predávať vstupenky.

4. Od 1. adventnej nedele je spustená registrácia členov misie. Prečo sa registrovať, sa môžete dočítať na webstránke SCM alebo v letáku SCM, ktorý je priložený v obálke. Každú nedeľu budú poskytnuté obálky s registračnými formulármi.
O radu pri vyplňovaní sa môžete obrátiť na členov Finančnej komisie Farskej rady (Jarka Antoničová, Mirka Hanáková, Jožko Pavúk).
Odovzdať vyplnené formuláre je možno iba týmto členom Farskej rady!!!!
Je to dôležitá zmena v živote misie.

Fr Tibor Borovský
duchovný správca SCM
Slovakian Chaplain of SCM

Odpoveď