Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 3. ADVENTÚ NEDEĽU / 14. – 21. 12. 2014 /

timthumb.php1. Liturgický kalendár:
Nedeľa – 4. adventná

2. Sv. omše tento týždeň:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm (v angličtine s anglickou farnosťou, hl. celebrant Canon Michael Cooley)
Nedeľa – 1.00 pm a 7.30 pm

3. Možnosť pristúpiť ku sviatosti zmierenia je možné vždy pred sv. omšou. Som (sme) k dispozícii dostatočne vopred pred sv. omšou (hodinu pred sv. omšou).
Okrem toho budem spovedať pred vianočnými sviatkami aj v sobotu 20. decembra od 10.00-12.00 a od 14.00-16.00 hod.

4. Od 1. adventnej nedele je spustená registrácia členov misie. Prečo sa registrovať, sa môžete dočítať na webstránke SCM alebo v letáku SCM, ktorý je priložený v obálke. Každú nedeľu budú poskytnuté obálky s registračnými formulármi.
O radu pri vyplňovaní sa môžete obrátiť na členov Finančnej komisie Farskej rady (Jarka Antoničová, Mirka Hanáková, Jožko Pavúk).
Rovnako odovzdať vyplnené formuláre je možno iba týmto členom Farskej rady!!!!
Je to dôležitá zmena v živote misie.

5. Milí priatelia, aj tento rok máme v ponuke zakúpiť si vianočné ozdobené perníky od našej Maríny. V ponuke nájdete viac ako len perníky. Tak neváhajte a zastavte sa pri stolíku s jej ponukou vzadu v kostole. Možno práve tam nájdete vianočný darček pre svojho blížneho.

6. Ďakujem všetkým ochotným dobrovoľníkom misie za upratanie kostola a prípravu výzdoby k vianočným sviatkom.

7. Cestujúcim domov prajem šťastný let, či cestu. Taktiež želám všetkým bez rozdielu pokojné a príjemné prežitie vianočných sviatkov v kruhu vašich blízkych a na miestach, ktoré zostávajú vášmu srdcu tak milé.
Nech radosť z Kristovho príchodu naplní vaše srdcia vierou, nádejou i láskou, ktorú prináša svojím narodením a prítomnosťou na tejto zemi.

 

Fr Tibor Borovský
duchovný otec SCM
Ethnic Chaplain of SCM

 

Odpoveď