Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 1. ADVENTÚ NEDEĽU / 30. 11. – 07. 12. 2014 /

timthumb.php1. Liturgický kalendár:
Streda – sv. Františka Xaverského, kňaza – spomienka
Sobota – sv. Mikuláša, biskupa – spomienka
Nedeľa – 2. adventná

2. Sv. omše tento týždeň:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm (v angličtine s anglickou farnosťou, hl. celebrant Canon Michael Cooley)
Nedeľa – 1.00 pm a 7.30 pm

3. Dnes odovzdávam členom novozvolenej Farskej rady menovacie dekréty. Majú moju plnú dôveru a podporu. Budú riadiť a spravovať chod misie. Na nich sa treba obrátiť s prípadnými návrhmi a podporiť ich v činnosti, ktorú na základe dobrovoľníctva budú dočasne vo svojom funkčnom období vykonávať v prospech každého jedného člena či návštevníka SCM.

4. Pozývame vás , milí priatelia, na prvopiatkovú adventnú adoráciu sprevádzanú piesňami chvál, ktorá sa uskutoční tento piatok 5. decembra 20141 po svätej omši o 19.30 hod.

5. Dnešným dňom sa spúšťa registrácia členov misie. Aké to má dôvody a dôsledky, o tom sa bude hovoriť a vysvetlí sa teraz po skončení sv. omši v krátkej 15-minútovej prezentácii.
Je to dôležitá zmena v živote misie.

6. Milí priatelia, aj tento rok máme v ponuke zakúpiť si vianočné ozdobené perníky od našej Maríny. V ponuke nájdete viac ako len perníky, tak neváhajte a zastavte sa pri stolíku s jej ponukou. Možno práve tam nájdete vianočný darček pre svojho blížneho.

7. Budúcu nedeľu nás navštívi po poludňajšej bohoslužbe sv. Mikuláš. Príde hlavne kvôli deťom, ktoré rodičia prihlásili na stretnutie s ním. Avšak jeho prítomnosť by nás mala nadchnúť a povzbudiť ku skutku milosrdenstva.

Fr Tibor Borovský
duchovný otec SCM
Ethnic Chaplain of SCM

 

 

Odpoveď