Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA NEDEĽU KRISTA KRÁĽA / 23. – 30. 11. 2014 /

timthumb.php1. Liturgický kalendár:
Pondelok – sv. Ondreja Dung-Laka, kňaza, a spoločníkov, mučeníkov – spomienka
Piatok – Obetovanie Panny Márie – spomienka

2. Sv. omše tento týždeň:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm (v angličtine s anglickou farnosťou, hl. celebrant Canon Michael Cooley)
Nedeľa – 1.00 pm a 7.30 pm

3. Dnes sa mali uskutočniť voľby do Farskej rady. Traja členovia doterajšej Farskej rady oznámili ukončenie svojej aktívnej služby v nej. Vzhľadom k počtu stanovených členov Farskej rady a s ohľadom k počtu kandidujúcich, využívam právomoc danú mi menovaním za správcu Slovenskej katolíckej misie v Londýne Konferenciou biskupov Slovenska a diecézou Westminster, a na základe Kódexu cirkevného práva menujem všetkých navrhnutých kandidátov za členov Farskej rady na funkčné obdobie od 1.adventnej nedele 30.11.2014 do 29.11.2015.

4. Duchovná obnova 29. novembra 2014 sa neuskutoční.

5. Registrácia členov misie sa spustí od 1.adventnej nedele. Je to dôležitá zmena v živote misie. K registrácii členov misie bude prebiehať od začiatku adventu krátka informačná prezentácia vždy hneď po svätej omši, na ktorú ste už teraz srdečne pozvaní.

6. Milé deti a drahí rodičia, ako viete, čoskoro sa začne obdobie adventu, ktoré nás pripravuje na príchod Vianoc. V tomto období nás príde vždy navštíviť sv. Mikuláš, aby nám pripomenul, že máme byť všímaví a pozorní na potreby druhých tak, ako on je pozorný a všímavý k vám.
Aj tento rok sa chystá k nám do našej misie. Chceli by sme preto poprosiť rodičov, ktorí majú záujem prísť aj so svojimi deťúrencami 7. decembra 2015 na poludňajšiu sv. omšu (13.00), aby zapísali meno dieťaťa a jeho vek na papier, ktorý je položený vzadu na stole pri soche Sedembolestnej Panny Márie a pri ktorom bdie naša Erika, aby vám pomohla i poradila.
Zároveň chceme poprosiť Vás všetkých, ak ste srdcom naklonení, alebo ste ochotní, alebo dokonca cítite potrebu prispieť na projekt Mikuláš, tak vzadu v kostole pri soche Sedembolestnej Panny Márie bude položený košík, kde svoj dar môžete odovzdať.
Verím, že sv. Mikuláš čo to prinesie aj Vám!

Fr Tibor Borovský
duchovný otec SCM
Ethnic Chaplain of SCM

 

Odpoveď