Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Svätý Mikuláš príde do misie

P1350952Milé deti a drahí rodičia, ako viete, čoskoro sa začne obdobie adventu, ktoré nás pripravuje na príchod Vianoc. V tomto období nás príde vždy navštíviť sv. Mikuláš, aby nám pripomenul, že máme byť všímaví a pozorní na potreby druhých tak, ako on je pozorný a všímavý k nám.

Aj tento rok sa chystá k nám do našej misie. Chceli by sme preto poprosiť rodičov, ktorí majú záujem prísť aj so svojimi deťúrencami 7. decembra 2015 na poludňajšiu sv. omšu (13.00), aby zapísali meno dieťaťa a jeho vek na papier vždy po nedelnej svätej omši, ktorý je položený vzadu na stole pri soche Sedembolestnej Panny Márie. Bude tam bdieť niekto z organizátorov, aby vám pomohol, poradil alebo zodpovedal vaše otázky k tomuto podujatiu.

Zároveň chceme poprosiť Vás všetkých, ak ste srdcom naklonení, alebo ste ochotní, alebo dokonca cítite potrebu prispieť na projekt Mikuláš, tak vzadu v kostole pri soche Sedembolestnej Panny Márie bude položený košík, kde svoj dar môžete odovzdať.

Verím, že sv. Mikuláš čo to prinesie aj Vám!

 

Odpoveď