Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Stretnutie krajanov vo Warringtone

warringotn 1Drahí priatelia a krajania,

Slovenská katolícka misia v Londýne a komunita krajanov v meste Warrington vás – všetkých krajanov, Slovákov i bratov Čechov a Moravanov – pozýva na stretnutie v kostole St. Benedict´s vo Warringtone, Rhodes Street, WA2 7QE v sobotu dňa 1. novembra 2014 o 19.00 hod. http://www.scmlondon.org/?page_id=17686

Pred sv. omšou od 18.00 hod. bude možnosť pristúpiť ku sviatosti zmierenia.
V sobotu budeme sláviť sviatok Všetkých svätých a Spomienku na všetkých verných zosnulých. Na záver liturgie bude pobožnosť za zosnulých.

Bolo by nesmierne milé a znakom chápania kresťanského spoločenstva, ak by ste priniesli nejakú pozornosť na agapé po svätej omši. Učiť sa zdieľať, vytvoriť atmosféru priazne, blízkosti a dôvery. Každá drobnosť môže napomôcť.

Dávam vám na vedomie, že v nedeľu 2.novembra 2014 o 14.30 hod. bude stretnutie krajanov spojené so slávením Eucharistie v Manchestri v univerzitnej kaplnke vedľa kostola Holy Name of Jesus 339 Oxford Rd, Manchester, M13 9PG (vstup cez hlavný vchod do budovy University Chaplaincy, potom vpravo a za sklenými dverami vľavo alebo cez kovovú bránku v múre vedľa kostola a hneď šikmou plošinou priamo do kaplnky) http://www.scmlondon.org/?page_id=13097

SK sv.omsa Warrington 2.polrok 2014

Picture 1 of 1

Príď, priateľu, drahý krajan, medzi svojich. Pozvi, priveď a vezmi aj svojich priateľov a kamarátov.

Príď nás obohatiť, príď sa podeliť so sebou, príď a prijmi obohatenie od druhých!

Nech tvoje miesto na tomto stretnutí nezostane prázdne!

Príď, Duchu Svätý, a daruj nám svoj pokoj !

Odpoveď