Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 2. PÔSTNU NEDEĽU /16. – 23. 3. 2014/

timthumb.php1. Liturgický kalendár:
Streda – sv. Jozefa, ženícha Panny Márie – slávnosť

2. Sv. omše tento týždeň:
Streda – 6.00 pm sv. omša bude : The Church of St. Peter, Casa San Vincenzo Pallotti, 136 Clerkenwell Road, EC1R 5DL
Piatok – 7.00 pm
Nedeľa – 1.00 pm a 7.30 pm

3. V pôstnom období v piatok pred svätou omšou od 18.30 hod. a v nedeľu pred svätou omšou od 12.30 hod. prežívame spoločne Krížovú cestu nášho Pána Ježiša Krista. Je to prostriedok a nástroj Cirkvi k prehĺbeniu nábožnej úcty k Spasiteľovi a pochopeniu Kristovej spásonosnej obety na kríži. Všetkých Vás srdečne pozývam.

4. Filmový dokument na Blu-ray zo slávnosti sviatosti birmovania z minulého roka je k dispozícii pre tých, ktorí prijímali sviatosť birmovania, ich blízkych ako aj všetkých záuemcov o túto udalosť v SCM (2013). Toto médium je možné si vyzdvihnúť v sakristii kostola u Jožka Pavúka alebo u správcu SCM.

5. Príprava ku sviatosti manželstva pre prihlásených začína v sobotu 22.marca 2014 o 9.30 hod. v spoločenskej miestnosti SCM vedľa kostola. Prosím, príďte načas.

6. Príprava ku sviatostiam kresťanskej iniciácie (krstu a birmovania dospelých) začína na budúcu nedeľu po svätej omši o 14.30 hod.

Fr Tibor Borovský
duchovný otec SCM
Ethnic Chaplain of SCM

STÁLE HĽADÁME A PONÚKAME:

 a. Hľadajú sa dobrovoľníci ochotní pomôcť s prevádzkou (obsluhou) nášho občerstvenia po nedeľných svätých omšiach, to jest s jeho prípravou pred nedeľnou omšou a jeho zatvorením o 16.00 hodine. Záujemcovia nech sa prihlásia po sv. omši u kostolníka Jožka, ktorý Vás do tejto služby rád zaškolí.

b. Ak máte anglicky hovoriacich priateľov, môžete ich pozvať ku nám do misie na nedeľnú bohoslužbu. Sv. omša je simultánne tlmočená do anglického jazyka využívajúc tlmočnícke zariadenie a služby našej tlmočníčky Aťky.

c. Biblické stretnutia s o.Michaelom (v angličtine) sú prístupné pre všetkých. Konajú sa pravidelne každý piatok po svätej omši približne o 19.45 hod. v obývačke o. Michaela.

 

Odpoveď