Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Nezabíjajte nevinné deti!

…hlásajú veriaci zhromaždení pred londýnskou potratovou klinikou “bpas”, modliac sa v tichosti a vytrvalosti každý deň od 8am do 8pm na 26 Bedford Square pri Tottenham Court Road Station. Do nenápadnej kliniky vstupujú atraktívne mladé ženy, dospievajúce dievčatá, ale aj ženy v zrelom veku. Na najvyššom poschodí sa rad za radom vykonávajú vraždy bezmocných detí. Osudy žien tu navždy menia svoj smer, radostnú budúcnosť vymieňajú za hlbokú depresiu a nepokoj, ktoré sa zjavia v najneočakávanejšej chvíli života a spôsobia peklo zaživa. Potrat je ohavný zločin, povedal ktosi. Zabíja najprv dieťa, potom matku.
Pridajte sa k modliacim sa, na námestí je miesto aj pre vás! Zakuste na vlastnej koži jednu, svätú, katolícku Cirkev zozbieranú z rôznych londýnskych kostolov. Nestojí to nič, dáva to viac, nez človek očakáva.
Často nadávame na nespravodlivosť vo svete, teraz je tu možnosť zobrať do ruky tu najsilnejšiu zbraň – modlitbu a meniť stav veci…
Modlitby 40 days for life sú približne v polovici, budú prebiehať ešte ďalší (prvý novembrový) týždeň.
Záväzne sa možno prihlásiť do modlitbovej roty na oficiálnej stránke 40 days for life.

http://www.40daysforlife.com/london/

Odpoveď